Template Poslaju Import Database Multiple Files Lelong 11Street Shopee Facebook Whatsapp Shopping Cart ECommerce Amazon

Salam :)
Post kali ini nor nak share template poslaju lagi...
hehe... asyik template poslaju je kan.

Ok, template poslaju kali ini boleh import database.
Terkini di Malaysia dan mungkin seluruh dunia peniaga semakin aktif menggunakan medium online untuk menjual produk mereka.  Terdapat laman-laman web yang telah dibangunkan agar peniaga boleh berurusniaga dengan mudah dan paling nor suka bila tahu ada laman web yang menyediakan perkhidmatan ini secara percuma di Malaysia.  Startup percuma hanya dikenakan bayaran transaksi sekiranya produk berjaya dijual.

Di Malaysia, bukan sahaja syarikat yang aktif berniaga... individu pun sekarang semakin ramai yang berniaga menggunakan medium internet.

Seorang peniaga mungkin mendaftar dengan banyak laman web.  Terdapat laman web yang menyediakan kemudahan untuk download database pembeli seperti lelong atau 11street.  Selepas download, sebelum ini pengguna template poslaju perlu copy paste maklumat ke sheet ORDER pada template sebelum print.

Yang terkini, pengguna template poslaju boleh import database terus ke sheet ORDER.  Syaratnya perlu tahu maklumat yang hendak dimasukkan seperti nama file, nama sheet, dan colum yang hendak diimport.


Template Poslaju Import Database Multiple Files Lelong 11Street Shopee Facebook Whatsapp Shopping Cart ECommerce Amazon
Template Poslaju Import Database Multiple Files Lelong 11Street Shopee Facebook Whatsapp Shopping Cart ECommerce Amazon

Nak tengok macam mana template poslaju import database ini berfungsi, boleh tengok video di bawah:



Download File: https://goo.gl/Rua0WB

Semoga bermanfaat :)

Post berkaitan Template Poslaju


Download Template Poslaju
Gambar Borang POSLaju untuk template POSLaju
Isi Kandungan Panduan Template Poslaju Excel 10 Pages Versi 3 dalam bentuk pdf
Template poslaju 10 pages Continuous Printing pos Malaysia dalam Microsoft Excel
Template Poslaju 1Click Print Epson LQ310 Microsoft Excel Dot Matrix Preprinted form
Template Poslaju Dropship dalam Microsoft Excel
Template Poslaju Excel 2016
Template Poslaju Import Database Multiple Files Lelong 11Street Shopee Facebook Whatsapp Shopping Cart ECommerce Amazon
Template Poslaju Invoice V1
Template Poslaju Multiple Product List with Quantity Microsoft Excel
Template Poslaju Online Print
Template poslaju pos Malaysia dalam Microsoft Excel Dot Matrix Printer Continuous Paper
Template poslaju pos Malaysia dalam Microsoft Word
Template Poslaju Receipt V1 Microsoft Excel
Template Poslaju Whatsapp
Template Poslaju WPS Spreadsheet 2016
Template Poslaju Chocolate Database System Open Office 4.1.3 (Calc)

Tutorial Template Poslaju
Cetak 100 borang poslaju menggunakan template poslaju 50 pages

EBook Formula Excel Template Poslaju Database System

Set page size printer LQ310 Windows 10 untuk borang poslaju consignment note

Template Poslaju Coding

Video Tutorial Template Poslaju